СПИСАНИЕТО

България 4×4 2015: новият каталог на OFF-road.BG

cover-BG4x4-2015.inddТърсете на пазара единадесетото издание на Националния справочен алманах България 4×4, подготвен от екипа на списание OFF-road.BG. В специалния ни годишен каталог ще откриете информация за всички официално предлагани у нас автомобили със задвижване на четирите колела – леки, лекотоварни и високопроходими.

В България 4×4 2015 ще откриете информация за цели 152 модела (без десетките модификации) с пълноприводна трансмисия, традиционно представени в три раздела – Light & Sport (пътнически и спортни автомобили), Van & Busines (ванове, бусове и пикапи) и SUV & Crossover. Така, най-лесно ще се ориентирате в търсения от вас тип автомобил със задвижване на четирите колела. Всеки модел е представен със снимка и основна техническа информация, касаеща задвижващата гама.

В новата България 4×4 2015 сме подбрали за вас и интересни тестове на нови модели, направени през изминалата година от екипа на списание OFF-road.BG. Традиционно, в края на изданието ще откриете подробни ценови листи на предлаганите у нас 4х4 автомобили, подредени по азбучен ред за лесно търсене.

Желаем ви приятно четене с единадесето издание на каталога България 4×4, изготвен за вас от екипа на OFF-road.BG!

Comments are closed.