Международни / Рали Новини

Български екипаж на старта Hungarian Baja 2014

hungarian_baja_2014_instroy_bg_teamБългарският екипаж Константин Чолаков – Николай Грънчев (прототип Toyota Hilux RR) застава днес на старта на Hungarian Baja 2014. Надпреварата, която ще тече до неделя, е 7-и кръг от Световния крос-кънтри шампионат на FIA.

Състезателите на Instroi Rally Team ще участват в клас „Open“ на Hungarian Baja 2014, като Чолаков и Грънчев са първите българи, които ще застанат на старта на международното състезание. Нашите ще карат редом със световни величия в спорта като няколко от пилотите на X-Raid, победителят от „Дакар“ Насър Ал Атия и много други. Компания на автомобилите ще правят и редица състезателни камиони, познати ни от най-големите пустинни маратони.

Българите минаха успешно техническия преглед и са готови да застанат на старта на Hungarian Baja 2014. Състезанието започва днес със зрелищен супер специален етап, а по информация на българите трасето ще е тежко през следващите дни, тъй като днес и вчера е валяло непрестанно. Въпреки присъствието на големите звезди, духът на нашите момчета е висок и те се надяват да се забавляват и да покарат с кеф.

Пожелаваме успех на Константин и Николай!

Comments are closed.