Outdoor / АВТО 4x4 / бизнес / Интересно / пътешествия и експедиции / Холивуд 4x4

Беър Грилс е новият посланик на Land Rover

Land_Rover_Bear_Grylls_AmbassadorСветовноизвестният приключенец Беър Грилс е новият посланик на Land Rover по света. Британецът, който се прочу със своето телевизионно предаване „Оцеляване на предела“, след като стана най-младият англичанин, изкачил Еверест и извърши многобройни експедиции по целия свят, се вписва идеално в концепцията ‘Above and Beyond“ на производителя на всъдеходи.

Беър Грилс ще подпомага различни активности на Land Rover по света, като първата от тях бе по представянето на изцяло новия Discovery Sport. Заедно с още трима известни приключенци от Острова, Беър Грилс ще промотира нов уникален конкурс на Land Rover, който ще изпрати четирима приятели на пътешествие в Космоса с кораб на Virgin Galactic.

Относно новото партньорство Беър Грилс заявява: „Използвал съм автомобили Land Rover през целия си живот – в армията, по време на експедиции, за снимките на предавания, както и в ежедневието. Те са се доказали като издръжливи машини, на които може да се довериш във всякаква среда и по всяко време. Land Rover е свързан много с приключенията, а те са в моето ДНК. Затова съм изключително горд да бъда свързан с марката“.

Comments are closed.