игри и конкурси / Интересно

Bosch отбелязва 20 години в България с фотоконкурс и награди

bosch_20godinibg_konkursНа 21 ноември 1993 година в България е създадено дъщерното дружество на Robert Bosch GmbH – Роберт Бош ЕООД. Така Бош присъства директно на българския пазар цели две десетилетия.

Стартът в България е даден с две направления – „Автомобилно оборудване” и „Електроинструменти”. По-късно представителството в София се разширява с откриването на отделите „Термотехника” и „Системи за сигурност”. Благодарение на усилията на целия екип днес българският потребител има възможността да получи всичко онова, което е синоним на Bosch навсякъде по света – качество, надеждност, устойчивост, иновативност и енергийна ефективност от най-висок клас.

Фотоконкурсът с награди „Аз и моят Bosch” бележи началото на празничната кампания по отбелязване на 20-годишното присъствие на групата в България. Конкурсът стартира през декември и е с продължителност 6 месеца. За да участвате е необходимо да направите снимка/и, включваща/и продукт на Bosch и/или резултата, който сте постигнали, ползвайки продукти с марка Bosch. След това трябва да влезете в платформата на играта, достъпна на www.bosch.bg и да изпратите снимките, като попълните онлайн формата за регистрация. Можете да участвате всеки месец с неограничен брой снимки във всяка категория.

Конкурсът ще бъде активен до 31. май 2014 г. В края на всеки месец компетентно жури ще награди най-добрата снимка във всяка от 5-те категории. Снимките ще бъдат оценявани според тяхното съответствие с посочената категория, оригиналност и художествена стойност.

Повече на www.bosch.bg и на Facebook-страницата на играта: Фотоконкурс „Аз и моят Bosch”

Comments are closed.