АВТО 4x4 / ГАЛЕРИИ / тунинг

Брониран Alpha Phoenix на базата на Mercedes G63 AMG

alpha_phoenix_mercedes_g63_amgКомпанията Alpha Armouring от Германия, представи новото си творение Alpha Phoenix, базирано на Mercedes-Benz G63 AMG. Всъдеходът е удължен с 45 см спрямо базовото „кубче“ и предлага луксозен пасажерски отсек с две индивидуални задни кресла. За да е по-уютно на знатните пасажери, които ще се возят отзад, Alpha Phoenix е с преградна стена, отделяща шофьора от пътниците.

Сред останалите интересни неща в интериора на бронирания Alpha Phoenix са хладилник, 34-инчов екран, 4 външни камери, Mac Mini, премиум аудио система и iPad, който служи като контролер. Също така, возилото разполага с отделна климатична и отоплителна система за задните седалки, както и два интеркома – един за разговор с шофьора и втори – за да може возещият се да разговаря с хора извън автомобила.

Освен здравата бронировка, Alpha Phoenix е качен на усилени алуминиеви джанти и има пожарогасителна система за двигателя. Един екземпляр се сглобява за около 6-8 месеца, а цената ще започва от 1 млн. евро.

Comments are closed.