броеве 2012 / СПИСАНИЕТО

Брой 102 (декември 2012) на списание OFF-road.BG

Декемврийският брой 102 на списание OFF-road.BG изпраща 2012 година, но вместо с преглед на изминалите месеци, а с поглед към новостите от близкото и по-далечното бъдеще. Какво по-добро от това да посрещнем края, с нещата, които ще дадат ново начало.

Ако маите не се окажат прави за 21 декември, то след 10-15 години би трябвало все още да има Mercedes G, доста по-модерен, но също така жилав и проходим. Или поне така ни го представят от Daimler с визията Ener-G-Force. Доста по-приземени са японските автопроизводители Toyota и Subaru, които едновременно представиха четвъртото поколение на култовите си компактни SUV-модели RAV4 и Forester.

В ръцете ни този месец попаднаха Ssangyong Korando и така чакания от нас Jeep Grand Cherokee. Но още по-интересно от тези две машини ще е предстоящото издание на рали „Дакар”, където на старта ще видим цели 3 български машини. Какво още ще видим по трасетата на Южна Америка през януари ще видите в брой 102 на списание OFF-road.BG.

Връщайки се отново към новостите, не може да пропуснем и тези на две колела. Затова ви представяме най-интересните оф-роуд предложения от EICMA 2012. Приятно четене!

СЪДЪРЖАНИЕ брой 102 на списание OFF-road.BG

НОВИНИ
Hyundai Santa Fe е „4х4 на годината”
G-клас от бъдещето
Jeep Wrangler Rubicon чукна 10
Два знакови юбилея
Новият Subaru Forester
Четвъртият RAV4

Под лупа
Korando: рунд II
По-добрият ML? тест Jeep Grand Cherokee

Зона 4х4
Очаква ни едно много интересно рали „Дакар”
Есенна оран: Добруджа 4х4

Enduro
Оф-роуд новостите от EICMA 2012

Ловци на пътища
Пътят до Коприната: част V – Узбекистан
OFF-road.BG +: шопинг оферти

One Comment