броеве 2013 / СПИСАНИЕТО

Брой 103 на списание OFF-road.BG (февруари 2013)

cover-103.inddНа пазара е новият брой 103 на списание OFF-road.BG (февруари 2013). Кратко (не толкова, по-скоро подробно), точно и ясно – броят ни е посветен на две от най-големите оф-роуд надпревари в света. Конкретно, две състезания, провели се в противоположни краища на света.

Естествено, едното е рали „Дакар” 2013, в което тази година беше и най-мащабното масирано участие – това на автомобилните екипажи Петър Ценков – Иван Маринов и Орлин Алексиев – Пламен Николов, както и ATV-пилотът Тодор Христов. Как се развиха нещата всички знаете много добре, но все пак разгледайте нашия подробен преразказ с уникални кадри.

Не по-малко интересно за феновете на оф-роуда ще е и най-тежкото трофи в света – Rainforest Challenge в Малайзия. През декември се проведе 15-тото издание на хардкор класиката и там, точно 5 години по-късно, отново на линия бе кореспондентът на списание OFF-road.BG Петър Цанов – Близнака, този път подкрепян и от тежката артилерия на екстремната електроника Събин Коларов. Вижте тяхното творение с много коментари и авторски снимки, а скоро очакваме и уникален филм от Събин за който ще ви известим своевременно.
Е, няма как да пропуснем и новостите от света на 4х4 автомобилите. За първите от 2013 гоидна, ще разберете от материала ни за автомобилния салон в Детройт. Както и малко роден оф-роуд и силна доза пътешествия в брой 103 на списание OFF-road.BG.

СЪДЪРЖАНИЕ

НОВИНИ
4х4 отвъд Океана: NAIAS 2013

ЗОНА 4Х4
Успешна нова страница: рали „Дакар” 2013
5 години по-късно: Rainforest Challenge 2012
Намери своя път: 4×4 Шумен 2012

ЛОВЦИ НА ПЪТИЩА
Пътуването е една от най-големите ценности: мениджърът-пътешественик Александър Костадинов пред списание OFF-road.BG
Пътят до коприната: част VI, Таджикистан

OFF-road.BG+
Избрани оферти за оф-роуд оборудване

Comments are closed.