броеве 2013 / СПИСАНИЕТО

Брой 105 на списание OFF-road.BG – 9 години!

cover-105.inddНа пазара е брой 105 на списание OFF-road.BG. С това издание, отбелязваме един важен за нас празник – станахме на 9 години! Такъв период от време не е малък. За 9 години едно дете израства пред очите ти, научава се да чете и пише, научава доста неща за живота… Вярваме, че така стана и с любимото ни отроче – списание OFF-road.BG. За тези 9 години, изданието се доказа като абсолютен и единствен лидер в света на оф-роуда, нестандартните машини и приключенията. Пожелаваме си още поне 9 пъти по 9 години да сме заедно с вас и да ви радваме.

И така, в новия брой 105 на списание OFF-road.BG ще откриете доста разнообразни и интересни материали. Ендуристите ще могат да прочетат ексклузивното интервю на мегазвездата Греъм Джарвис, което англичанинът даде за нас по време на краткия си престой в България.

Друг наш „гост” е избраният за 4х4 автомобил на 2013 година в България Hyundai Santa Fe. Разберете защо тази машина успя да пребори достойната си конкуренция и с какво плени журито на конкурса. Други интересни новости, за които сме разказали подробно в празничния брой на списание OFF-road.BG, са новото поколение на Range Rover Sport и уникалната триоска Mercedes G63 AMG 6×6. С последния, щурите занимания на тема „оф-роуд” не спират. Ще разберете как може да се направи рок-краулер в гаража и ще видите уникалният Toyota Fortuner, подготвен за експедиции.

Поради големия интерес, в специален материал, нашият сътрудник Петър Цанов – Близнака е разнищил всичко, което искате да знаете относно евентуално участие или посещение на Rainforest Challenge. Доста подробно и доста ясно.

В спортната част на броя ще ви разкажем накратко как протече откриването на българския оф-роуд сезон, както и за някои уникални състезания в различни краища на света. За любителите на пътешествията сме разказали за тежкото изпитание Borneo Safari, както и поредната част от пътеписа на Димо Калайджиев по Пътя на коприната.

Естествено, в края на брой 105 на списание OFF-road.BG ще откриете най-новите и атрактивни екстремни играчки на световни марки, които може да закупите от нас. Приятно четене!
П.С. Нали не си мислите, че тази година няма да има игра с награди по случай рождения ден на списание OFF-road.BG? Навъртайте се в сайта ни и във Facebook, за повече подробности съвсем скоро!

СЪДЪРЖАНИЕ БРОЙ 105 НА СПИСАНИЕ OFF-ROAD.BG

Новини
Юбилейно издание на „Варна Офроуд”
Offroadshop.bg – онлайн магазинът на списание OFF-road.BG отвори врати
Citroen DS Wild Rubis
Новото поколение Range Rover Sport
Камионче-мечта: Mercedes G63 AMG 6×6

Под лупа
Тежка ли е царската корона?
тест Hyundai Santa Fe 2,2 CRDi

Зона 4х4
Гаражен рок-краулер от Малта
Дете на джунглата: тунинг Toyota Fortuner 4×4
Габрово – Узана 2013
Брутална кал: Stiga 4×4 Trophy
Ориенталско преживяване в планина Таурис: TransAnatolia Rally Raid
Късметлийският 13: Asia Cross Country Rally
Моят Rainforest Challenge, мечта или реалност?

Enduro
Важно е да се раздаваш като караш. Победата е само бонус.
Ендуро звездата Греъм Джарвис ексклузивно пред списание OFF-road.BG

Ловци на пътища
Boreno Safari
София – Памир: Казахстан
Екстремен шопинг

Comments are closed.