броеве 2013 / СПИСАНИЕТО

Брой 106 на списание OFF-road.BG!

cover-106.inddНа пазара е брой 106 на списание OFF-road.BG. С този брой подобаващо изпращаме пролетта и посрещаме най-очаквания от всички ни сезон – лятото. Акцентите в настоящото издание са няколко, и то все интересни.

Mercedes обнови иконата Unimog. Може би най-проходимата и здрава серийна оф-роуд машина се радва на сериозен интерес от близо 7 десетилетия. Затова не е чудно, че подобно на братовчед си G-Class остава в производство още неопределено време, при това само с някои допълнения и обновления. Какви са за моделната 2014 година ще научите в броя.

Друга оф-роуд икона – Land Rover, празнува своята 65-а годишнина. В чест на празника събрахме за вас някои от най-интересните цифри и факти относно моделната гама на британската марка.

Пролетта е времето на най-големите световни събития от света на автомобилите, а Китай вече заема полагащото му се място в лигата на големите. Кои бяха 4х4 звездите от световен и локален мащаб на салона в Шанхай, ще прочетете в новия брой 106 на списание OFF-road.BG.

Естествено, тествахме за вас актуални 4×4 предложения за българския пазар. Този път, под лупата ни попаднаха новия Ford Kuga, четвъртото поколение Toyota RAV4, представения неотдавна Volvo V40 CC, кандидат-бестселърът Opel Mokka и готиният Dacia Duster Adventure.

Всичко това и още интересна информация за юбилейното „Варна Офроуд”, екзотиката Kitesh, бъдещето на Husaberg и други интересни неща от света на оф-роуда, ще откриете в новия брой 106 на списание OFF-road.BG

СЪДЪРЖАНИЕ БРОЙ 106 НА СПИСАНИЕ OFF-ROAD.BG
НОВИНИ
Amarok R-Style
Полъх от Изток: Auto Shanghai
Единствен по рода си: Kitesh 4×4
Новият Unimog

Под лупа
Бестселър, том IV: тест Toyota RAV4 2,2 D-CAT
Градски номад: тест Volvo V40 CC
С глобализация към прогрес: тест – представяне Ford Kuga II
Кафе експрес: тест Opel Mokka 1,4 Turbo
Време е за приключения: тест Dacia Duster Adventure 1,6

Зона 4х4
Юбилей на пълна скорост: Варна Офроуд 2013

Enduro & ATV
Още по-дива котка: Arctic Cat Wildcat X
Новата EXC и SX гама на КТМ
Сливат Husqvarna и Husaberg

Ретро 4х4
Land Rover на 65: интересни цифри и факти

OFF-road.BG+
Книгата на Беър Грилс „Оцеляване в дивата природа”
Екстремен шопинг

Comments are closed.