броеве 2013 / СПИСАНИЕТО

Брой 108 на списание OFF-road.BG – нашето оф-роуд лято!

cover-108.inddТърсете на пазара новия брой 108 на списание OFF-road.BG. В нашето лятно издание, горещо поне колкото времето навън ще откриете ударна доза офроуд. И как не – на страниците ни ще прочетете за няколко от най-големите и най-престижните оф-роуд надпревари, в които има и сериозна българска следа.

Както вече знаете, Петър Ценков и Иван Маринов сътвориха истински подвиг на Silk Way Rally 2013, завършвайки на престижното 10-о място. Вижте подробен репортаж за участието на българите, гарниран с уникални кадри. Не по-малко уникално бе и юбилейното 20-то издание на рали Бреслау (Breslau Rallye), което се проведе в Полша и вече от 3 години е под българско командване – това на Александър Ковачев. Вижте нашия репортаж от полските блата и пясъци, докато очакваме (при това съвсем скоро), Бреслау да ни дойде на крака в България с третото издание на Breslau Balkan Rallye. За гарнитура на тези две състезания ви предлагаме и репортаж от тазгодишното издание на трофи-рейда Ладога, който, за съжаление, този път бе без родно участие. Но и без това е доста атрактивно…

За да уважим и мотористки настроените читатели на списание OFF-road.BG, предлагаме доста качествено отразяване на ендуро надпреварата Red Bull RoManiacs 2013, спечелена отново от Греъм Джарвис, скоро след като той триумфира и на Erzberg Rodeo.

Извън състезателната част, ще откриете и доста интересна информация за нови модели SUV и оф-роуд машини. Zibar MK2 скача бодро и раздира пясъците или по-скоро на страниците на новия брой на списание OFF-road.BG. Ще разберете защо уникалната машина е предпочетена не само от израелските военни, но и от все повече оф-роуд маниаци по цял свят.

В този брой на списание OFF-road.BG за вас тествахме новите свежи мъници Mini Paceman и Chevroelt Trax. До тях застрашително ръмжи и трещи BMW X5 M, който нашия екип подложи на „мултитаскинг” задачи. В допълнение ще разберете за предстоящата Opel Insignia Country Tourer и още няколко свежи новости. Приятно четене!

Comments are closed.