броеве 2014 / СПИСАНИЕТО

Брой 113 на списание OFF-road.BG + дигитална версия

На пазара е новият брой 113 на списание OFF-road.BG. От началото на тази година ще може да изберете между конвенционалното печатно издание и новата, богата, онлайн версия.

В брой 113 на списание OFF-road.BG сме засегнали (логично) две от най-големите световни оф-роуд надпревари – рали Дакар 2014 и Rainforest Challenge 2013. Докато българското участие в южноамериканския маратон приключи по-рано от планираното, то първото родно участие в тежките джунгли на Малайзия бе доста по-успешно, макар и далеч от първоначалния замисъл. Вижте двата масивни и прекрасни репортажа!

Скоро след рали Дакар 2014, легендарният пилот Стефан Петерханзел даде обширно интервю за списание OFF-road.BG. Какво мисли за отборните заповеди уникалният французин и какви са плановете му за тази и следващата година, ще разберете само в брой 113 на списание OFF-road.BG.

Като пишем за легендарни състезания, не можем да пропуснем и една българска оф-роуд класика. Затова включихме подробен репортаж за 4х4 Шумен 2013, чието 11-то издание бе съпътствано от много сняг и емоции. Сред останалите интересни теми е тази за летящия оф-роудър AT Transformer, както и за новия хибрид между ATV и SSV Polaris Sportsman ACE.

Само в дигиталния брой на списание OFF-road.BG ще може да откриете два допълнителни обширни материала, свързани с Rainforest Challenge –първото пътуване на Петър Цанов – Близнака до Малайзия, както и завръщането му там 5 години по-късно като кореспондент на списание OFF-road.BG
Купете вашия дигитален брой от ТУК на цена от 3 лв. – много повече страници, на много по-ниска цена!

СЪДЪРЖАНИЕ БРОЙ 113 НА СПИСАНИЕ OFF-ROAD.BG

Новини
Vilner Wrangler Sahara 2014
Готова е европейската версия на новия Jeep Cherokee
Конвенционализация: 4х4 новостите от NAIAS
BMW обнови X3

Под лупа
Черна котка: тест Jaguar XF AWD

Зона 4х4
Летящ оф-роудър: AT Transformer
Моето оф-роуд возило 3
Дакар 2014: най-тежкият в Южна Америка
Стефан Петерханзел ексклузивно пред OFF-road.BG
Шлесер победи и в Africa Eco Race 2014
Шумен 4х4 2013
Предизвикателството: първо българско участие в Rainforest Challenge
Бонус в дигиталното издание: златните обширни репортажи за RFC 2007 и RFC 2012!

Ловци на пътища
С Defender до Полюса на студа
Polaris Sportsman ACE

Ако желаете да закупите хартиената версия на броя, може да го направите в нашия онлайн магазин, или чрез поръчка на тел. 02 962 7142 или magazine@offroadbg.net. Цена – 5 лв.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С ТИП ТОП КУРИЕР*!
Важи приоритетно за населени места с офис на Тип Топ Куриер. Доставката ще се извърши в офис на куриерската компания до поискване. За населени места без офис на куриера, служител на списание OFF-road.BG ще се свърже с вас за допълнително уточнение относно доставката.Моля, в градове с повече от един офис на Тип Топ Куриер, да посочите предпочитания от вас.

КУПЕТЕ ДИГИТАЛНАТА ВЕРСИЯ НА НОВИЯ БРОЙ 113 НА СПИСАНИЕ OFF-ROAD.BG!

ПОРЪЧАЙТЕ НОВИЯ БРОЙ С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА* ОТ НАШИЯ ОНЛАЙН МАГАЗИН!

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА СПИСАНИЕ OFF-ROAD.BG!

Comments are closed.