броеве 2014 / СПИСАНИЕТО

Брой 114 на списание OFF-road.BG (март 2014)

Брой 114 на списание OFF-road.BGНа пазара е новият брой 114 на списание OFF-road.BG. Както вече знаете, от началото на тази година може да избирате между печатна и новата дигитална версия на изданието. Това важи с пълна сила и за пролетния ни брой.

Акцентът в мартенското издание на списание OFF-road.BG определено е автомобилният салон в Женева и всички новости от света на оф-роуда и 4х4, свързани с това значимо глобално събитие. Сред връхлетелите ни нови модели са изцяло новият Jeep Renegade, както и десетки нови модели, обновления и концепции. Този месец посвещаваме голям материал и на Land Rover Discovery, който навършва четвърт век, а заедно с празника идват нова модификация и, по-важното, новината, че Disco става цял осмейство проходими возила.

Сред другите гастрольори в новия брой 114 на списание OFF-road.BG са няколко странни и интересни машини. Става дума за новите амфибии на Gibbs, оф-роуд кемперите EarthRoamer, както и новото триосно ATV Can-Am Outlander 6×6.

Само за читателите на дигиталната версия на списание OFF-road.BG, сме предвидили цели 20 допълнителни страници, посветени на амфибии и тунинговани джипове. Така, в онлайн версията ще може да прочетете за Watercar Panther, както и за екстремния тест на Argo 8×8, който нашия екип направи неотдавна. Също така, сме подготвили и няколко интересни материала на тема хардкор тунинг, с участници Toyota Fortuner, Mogzilla Unimog, рок краулър и дори древна Toyota BJ 40, подмладена до неузнаваемост.

magzterLogoСъщо за феновете на дигиталния вариант на списание OFF-road.BG, имаме удоволствието да съобщим, че изданието ни вече се предлага от най-големия доставчик на дигитални медии MAGZTER. Това ще рече, че може да си свалите новия брой (както и предишния) на всякакъв тип устройства – компютри, таблети, смартфони, с популярните операционни системи iOS, Android, Windows 8/mobile и т.н.

Приятно четене!

Comments are closed.