броеве 2014 / СПИСАНИЕТО

Брой 115 на списание OFF-road.BG – 10 години!

cover-115.inddС новия брой 115 списание OFF-road.BG става на 10 години! Каквото и да кажем/напишем, няма да е достатъчно! Натрупахме безценен опит и си спечелихме хиляди лоялни читатели и приятели. Доказахме се като единственото и незаменимо списание за 4х4, ендуро, оф-роуд спорт и приключения. Станахме на 10 и (нескромно или не) станахме най-добрите!

Сега започва второто ни десетилетие. Искахме да го отбележим по един по-специален начин. Затова в ръцете си ще държите един определено интересен и увлекателен брой на списание OFF-road.BG, посветен на числото 10.

В няколкото ни „десетични” материала сме помислили почти за всеки – любителя на състезания, запаления мотоциклетист, заклетия привърженик на старите корави оф-роуд машини, търсещия практичен нов SUV и този, за когото луксът и динамиката са издигнати в култ, независимо от цената.

В брой 115 на списание OFF-road.BG ще разберете кои са най-бюджетните и най-луксозните SUV и кросоувър модели, предлагани на родния пазар. Ще ви представим и 10-те абсолютни оф-роуд икони, както и 10-те най-големи и най-важни оф-роуд състезания в света. Плюс 10 легендарни мотоциклета, печелили рали „Дакар“. За десерт, може да прочетете за актуалната гама на едни от най-яките експедиционни кемпъри. И, разбира се, ще разберете за някои от нашите най-важни моменти през тези 10 години.

Вярваме, че прочитането на този специален брой на списание OFF-road.BG ще е една незабравима разходка за вас в нашия свят. Благодарим ви и приятно четене!

Търсете списание OFF-road.BG по големите вериги бензиностанции, хипермаркети и специализирани обекти. Може да поръчате своя персонален брой и от нашия онлайн магазин с безплатна доставка.

Може да закупите и прочетете дигиталния брой на списание OFF-road.BG от E-Spisanie или най-голямата платформа за дигитални издания – Magzter (също и за Android и iOS устройства).

Разбира се, стана традиция ние да раздаваме подаръци за рожденния си ден. Очаквайте голямата ни онлайн игра с 10х10 страхотни награди по повод 10 години списание OFF-road.BG!

Comments are closed.