броеве 2012 / СПИСАНИЕТО

Брой 97 (юни 2012) на списание OFF-road.BG

На пазара е юнския брой 97 на списание OFF-road.BG. Този месец акцентът в списанието са състезанията. И как не – сезонът се отприщи с пълна сила, донасяйки ни много емоции и зрелища. Първо, българите за пореден път обраха овациите на гръцкото Evia Rally Raid. След това, “Лазарово 4х4” за пореден път доказа, че е може би най-доброто любителско състезание у нас, а за десерт Пламен Тенев и компания сътвориха невероятното 3 в 1 оф-роуд шоу “Варна Offroad & Fun”, което бе първи кръг от шампионата, а в допълнение предложи яко трофи и тежко ендуро състезание.

Темата за състезанията допълва тазгодишното издание на Hunt the Wolf. Румънската надпревара се слави като една от най-атрактивните и екстремни за ATV и събира мераклии от цяла Европа. За феновете на 2 колела, представяме новата оф-роуд гама на КТМ, директно от мястото на събитието, както и втората част от пътеписа “Пътят до коприната”, която отвежда автора в Иран. Чак до Пекин пък стигна експедицията на едномилионния Land Rover Discovery, потеглила пролетта от Англия.

В ръцете ни този път попаднаха два компактни SUV модела. За вас тествахме Nissan Qashqai с новия 1,6-литров дизел, както и “шик” модела Dacia Duster Delsey. Темата за новите 4х4 автомобили продължава с автосалона в Бангкок, а кулминацията е в уникалните концепции, дело на Jeep и Mopar.
Приятно четене!

СЪДЪРЖАНИЕ

Новини
Роботът Asimo гост за юбилея на “Бултрако”
Победителите от играта на списание OFF-road.BG
Новият Ssangyong Rexton W
Нова добавка за DPF-филтъра
Bangkok International Motor Show 2012
Осъвременени класики: Jeep Moab Easter concepts
GL63 AMG на пазара

Под лупа
Шик в гората: тест Dacia Duster Delsey
Чаровен и икономичен: тест Nissan Qashqai 1,6 dCi

Зона 4х4
Незабравим екшън и купон за откриването на Шампионата: Варна Offroad & Fun 2012
Отново уникално “Лазарово 4х4 Екстрийм”
Evia Rally Raid 2012

Enduro & ATV
Hunt the Wolf 2012
KTM оф-роуд гама 2013

Ловци на пътища
“Милионерско” приключение
Пътят до коприната: Иран, епизод 1

OFF-road BG+
Цени на 4х4 автомобилите предлагани в България
Оф-роуд шопинг

Comments are closed.