броеве 2012 / СПИСАНИЕТО

Брой 98 (юли – август) на списание OFF-road.BG

На пазара е брой 98 (лято 2012) на списание OFF-road.BG Този път сме заложили на две атрактивни тематики – ендуро състезания (в унисон с лятото) и екстремен оф-роуд (в унисон с нас си :) ).

По първата част ви предлагаме репортажи от легендарното Erzberg Rodeo и от не по-малко атрактивното Red Bull roManiacs. Плюс свежи новини около Световния ендуро шампионат.

Що се отнася до екстремния оф-роуд, заложили сме на доста сериозна тематика. Традиционно по това време на годината се провежда Ладога трофи. Естествено, не сме пропуснали и 16-ото издание на руското тежко трофи. Даже си харесахме един от автомобилите участващи там – Beaver 4×4 и ви разказваме подробно за него. Уникалното в този автомобил, освен цената от 10 000 000 рубли (!) е възможността за… Абе вижте сами…

Почти от другия край на Европа, всъщност от остров Малта е другия ни екстремен герой – Revolver 4×4. Който познае първи от кои три машини идва името на уникалния рок краулър и го постне тук печели голяма студена бира от нас.

Ако ви е писнало от кал и прах, сме ви приготвили и инфо за двама “улични бойци” от категория SUV. Става въпрос за най-бързия и мощен сериен Jeep и джуджето-великан Nissan Juke Nismo. Ще научите и как две легенди най-накрая узакониха брака си… Става въпрос за Bowler и Land Rover. Плюс екзотичното пътуване на Димо из Азия. Приятно четене!

СЪДЪРЖАНИЕ OFF-ROAD.BG БРОЙ 98

Новини
Off-road новости
“Наточеният” Juke Nismo в сериен вариант
Най-мощният и бърз Jeep
Узаконяване на брака: Bowler и Land Rover
Пътувай с удобство: sunset Tents

Зона 4х4
Revolver 4×4: Рок краулър от Малта
Рали Breslau накратко
Ladoga Trophy Raid 2012
Beaver 4×4: проект за 10 млн. руски рубли

Enduro
Отново българи на Erzberg Rodeo 2012
Red Bull roManiacs
EWC: завръщане в Европа

Ловци на пътища
Понор планина и връх Ком през юни
Пътят до коприната: Иран, епизод 2

OFF-road.BG+: шопинг и полезно инфо

2 Comments