Fiskars / МАГАЗИН

Бюджетна градинска лопата Fiskars 131413 от OFF-road.BG

fiksars_131413_bСписание OFF-road.BG предлага на вашето внимание новата градинска лопата Fiskars 131413 на много атрактивна цена. Здрава, комфортна и функционална, новата лопата е ценен помощник в гората и градината.

Градинската лопата Fiskars 131413 със заострен връх „Solid“ е подходяща за продължителна работа в градината. Ергономичната ù форма облекчава напрежението и товара в областта на раменете, ръцете и гърба. Удобната D-образна ръкохватка е подходяща за ръце с различни размери, за работа със или без ръкавици. Острието е изработено от легирана с бор стомана, която осигурява висока надеждност и дълъг експлоатационен живот, а стреловидния връх улеснява проникването в почвата.

Характеристики Fiskars 131413:
•    Ергономична форма и ръкохватка
•    Подходяща за камениста и твърда почва
•    Отрязва корените
•    Дължина: 117 cm
•    Ширина: 18 cm
•    Тегло: 1.820 kg

И най-важното – цената: 29, 90 лв.

Вижте всички налични продукти на Fiskars в Offroadshop.bg

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕР*!

Новата компактна лопата може да закупите от нашия онлайн магазин или от нашия шоурум на адрес: София, бул. Tодор Александров, жк. Илинден, бл. 127 Б, офис 3 (до кино Арена – Запад). Може да я поръчате и на тел. 02 9627142. Цената е с ДДС.

*Безплатната доставка е възможна в населени места с офиси на Тип Топ Куриер. Ако клиентът желае доставка с друга куриерска фирма, доставката е за негова сметка.
Цената е с включен ДДС. Списание OFF-road.BG си запазва правото за промяна в цената. Количествата са ограничени!

Comments are closed.