Motorola / МАГАЗИН

Бюджетна радиостанция Motorola TLKR T4 от OFF-road.BG

Motorola_TLKR_T4 PairСписание OFF-road.BG представя на вашето внимание бюджетната радиостанция Motorola TLKR T4. Компактна и лесна за употреба от членовете на цялото семейство, когато пазарувате, на плажа, по време на игри в парка, или на разходка в гората, Motorola TLKR T4 е перфектният начин да сте във връзка когато сте навън.

За работата с Т4 не е нужен лиценз и включва ценни качества като течно-кристален дисплей, 8 канала и обхват до 6 км. При това, на много приемлива цена от 69 лв. с ДДС за комплект от две станции и безплатна доставка*.

Технически спецификации: стандарт PMR446 – радиостанции без лиценз; мощност на предаване – 500mW; обхват до 6км (в зависимост от терена и услвията); безплатни разговори; 8 канала; сканиране/наблюдение; течнокристален дисплей; щипка за колан и връзка за носене; заключване на клавиатурата; индикатор ниво на батерията; 1 тон за повикване; тонове на клавиатурата; 2 броя радиостанции Motorola TLKR Т4 включени в комплекта.

Цена – 69 лв.

Нова цена – 59 лв.

Вижте и Motorola TLKR T6>>

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА С КУРИЕР*!
Радиостанциите Motorola TLKR могат да бъдат видени и закупени от редакцията на списание OFF-road.BG на адрес София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3”, партер. За повече информация тел. 0896 833 822, magazine@offroadbg.net
*Безплатната доставка се извършва с Тип Топ Куриер и важи за населени места, в които оперира куриерската фирма. Може да заявите и доставка с друга избрана от вас фирма, но тогава доставката ще е за ваша сметка.
Посочените цени са с ДДС, запазваме си правото на промени в цените.

Comments are closed.