АВТО 4x4

Chicago Auto Show ще ни зарадва с интересни премиери

Автомобилното изложение в Чикаго (Chicago Auto Show), което тече от днес до 19 февруари, не е сред най-големите събития по света, но е доста важно за американския пазар. Именно за това, салонът ще е домакин на някои световни премиери, концептуални модели и нови модели возила. Естествено, сегментът 4х4 е представен на ниво, поради сериозният дял на високопроходимите автомобили и пикапите отвъд Океана.

Какво ще видим:
Accura ще представи серийната версия на кросоувъра RDX, както и концептът за следващото поколение на луксозния SUV, който ще се появи на пазара догодина.

Nissan продължава да ни разкрива малко по малко новия Pathfinder, като акцентът на салона в Чикаго е върху интериора на всъдехода.

Buick ще представи компактния Encore, малко след световната му премиера в Детройт. Ни пък чакаме в Женева европейската версия – Opel Mokka. Ram trucks (dodge Ram) ще ни покажат специалната версия на пикапа Ram Laramie Limited Edition, от Infiniti ще акцентуват на кросоувъра JX, а Volvo залагат на обновения XC90.

Toyota ще представи американската версия на новия Land Cruiser V8, ще видим и варианта му с емблема Lexus – LX570. Toyota ще представи и електрическия прототип RAV4, който ни загатва как ще изглежда следващото поколение на кросоувъра.

Comments are closed.