Интересно / събития

Dacia България стартира Duster Adventure Club

Duster_Adventure_Club_BulgariaDuster Adventure Club е иновативна платформа, която има за цел да обедини притежателите и феновете на Dacia Duster в България и да им даде възможност да споделят помежду си мнение и опит за всъдехода. Специални събития, организирани за членовете на Duster Adventure Club, ще им дават възможност за участие в офроуд шофиране и други тематични активности.

Dacia лансира нова онлайн общност, която да обедини собствениците и любителите на Dacia Duster – http://dusterclub.dacia.bg. Всеки собственик на Dacia Duster може да се регистрира в Duster Adventure Club след въвеждането на VIN номер на автомобила си, а всички останали могат да зададат въпроси към собствениците или да прочетат тема, която ги интересува.

На иновативната платформа могат да се намерят интересни новини за Dacia Duster, да се споделят мнения и опит на всякакви теми, свързани с модела. Също така, членовете на Duster Adventure Club ще могат да се регистрират за специалните събития, организирани в сътрудничество със Safety Driving Academy и Димитър Илиев, осемкратен рали шампион на България. Събитията ще дават възможност на притежателите на Duster да шофират собствения си автомобил по специален офроуд маршрут. Специалистите от Dacia и Safety Driving Academy ще помагат и обучават всеки, посетил събитията.

Comments are closed.