АВТО 4x4 / ГАЛЕРИИ / тунинг

„Дизайнерски“ Land Rover Defender by Paul Smith

paul_smith_land_rover_defenderLand Rover Defender определено е сред автомобилите, на които най-много им отива да са кални и мръсни след лудуване из гората. Не на това мнение, обаче, са модният дизайнер Пол Смит и подразделението Special Vehicle Operations на британската марка, които са създали уникално дизайнерско решение върху оф-роуд иконата.

„Дизайнерският“ Land Rover Defender е с 27 различни цвята на екстериора, както и сатенени акценти на огледалата, дръжките на вратите и колелата. Освен това, на покрива на всъдехода има ръчно нарисувана пчела, която според Смит е „намек към наследството на модела и предназначението му за работа на полето“.

В интериора на модния Land Rover Defender откриваме нови кожени седалки със син контраст, както и кожено инструментално табло със специален часовник Paul Smith.

За проекта си, сър Пол Смит заявява: „Land Rover Defender е британска икона и това е сред нещата с които се гордея изключително. Имам един Дефи в къщата си в Италия, която е дълбоко в провинцията и втова е перфектното возило, с което се придвижвам по черните пътища там“.

Е, можем да кажем, че въпреки дизайнерските посегателства, Land Rover Defender си е все така радващ окото мъжкар.

Comments are closed.