MOTO & ATV / ГАЛЕРИИ / Мотокрос Новини

Ducati Scrambler Dirt Track: адска оф-роуд машина

ducati_scrambler_dirt_track_dirt_tracker_conceptDucati Scrambler Dirt Track определено е най-добрият Scrambler, който сме виждали, включително и сред многобройните рендери и всякакви свободни съчинения. Показан миналата есен след дълга тийз-кампания, Ducati Scrambler се радва на голям успех на повечето пазари, дори не всички модификации да се предлагат навсякъде.

Ducati Scrambler Dirt Track произхожда от Тайланд и е отроче на местното представителство на фирмата. Под мотото „когато оф-роудът срещне италианския сексапил“, творците на тази адска машина са запазили характеристиките й, но са направили някои драстични промени. Шлайфан метал заменя цветовите комбинации, а агресивните линии подчертават сериозните оф-роуд намерения. Стилният фар е заменен от по-квадратит, в който са интегрирани дневните светлини.

ducati_scrambler_dirt_track_dirt_tracker_concept (1)Ducati Scrambler Dirt Track означава много забава в калта и прахоляка, затова и калниците са доста по-дълги и обхващат гумите Pirelli Scorpion Rally. Горивният резервоар е от шлайфан метал, а алуминиевите кори отстрани са заменени от ретро кожени. Ducati Thailand омотават колекторите и инсталират къса изпускателна система, която би трябвало да даде още няколко кончета.

Концептът Ducati Scrambler Dirt Track е готов за прахоляка и калта, но водачите трябва да внимават много, когато карат по каменисти отсечки – кованите капли не са най-добрият избор за оф-роуд условия.

Comments are closed.