АВТО 4x4 / премиери

Два специални модела Land Rover акомпанират DC100 Expedition в Ню Йорк (галерия)

Както вече писахме, Ню Йорк приветства премиерата на Land Rover DC100 Expedition. Новата версия на концепта е в духа на изконните за марката оф-роуд ценности, като е оборудвана с лебедка, шнорхел и гуми с големи грайфери. Идеята на компанията е да изследва възможността за завръщането на Defender на американския пазар.

Освен Land Rover DC100 Expedition, на изложението в най-големия град на САЩ бяха представени и две нови лимитирани версии на серийни модели.

Range Rover Sport Supercharged Limited Edition е с червени акценти по екстериора и червени спирачни апарати. В купето се забелязват кожени седалки в две тоналности, карбонови орнаменти и 825-ватова аудио система Harman Kardon. Лимитираната серия ще бъде произведена само в 500 бройки, боядисани в бял или черен цвят.

Другият нов модел е LR4 HSE Luxury Limited Edition. LR4, както е името на Discovery 4 отвъд Океана, е със сребристи акценти и 20-инчови джанти. Интериорните промени са малко, но включват облицовано в кожа инструментално табло, акценти от дърво и волан с облицовка от перфорирана кожа.

Comments are closed.