Интересно / Холивуд 4x4

Джеймс Бонд с Defender Big Foot и Range Rover Sport SVR

Jaguar_C-X75_Range_Rover_Sport_SVR_Land_Rover_Defender_Big_Foot_SPECTRE_james_bondJaguar Land Rover ще достави три автомобила за „Спектър“ – новия филм за Джеймс Бонд. Уникалните Defender Big Foot, Range Rover SVR и концептуалния Jaguar C-X75 ще са част от екзотичната четириколесна плеада актьори в лентата, чиято премиера се очаква на 6 ноември 2015 година.

Вече се знаеше, че официалната кола на Джеймс Бонд в 24-ия филм от поредицата за суперагента ще бъде Aston Martin DB10 и ще се бори в гонка именно с Jaguar C-X75. Сега, обаче, JLR добавя Range Rover Sport SVR и специално модифицирания Land Rover Defender Big Foot, които също ще видим на екрана на Спектър (Spectre).

C-X75 ще бъде въвлечен в зрелищно преследване с DB10 по улиците на Рим, а сцените, включващи Range Rover Sport SVR и Land Rover Defender Big Foot вече са били заснети в Австрия. Двата джипа са със специално доработено окачване и допълнителни защити, а Defender Big Foot е качен на масвни 37-инчови оф-роуд гуми. Двете Ландита, както и Jaguar-ът са разработени от поделението Special Operations на JLR, в сътрудничество с Williams Advanced Engineering.

Comments are closed.