Outdoor / джаджи / МАГАЗИН

Екстремни камери Garmin Virb и Virb Elite от OFF-road.BG

garmin_virb_virb_elite_offroadshopbgСписание OFF-road.BG и Offroadshop.BG представят новите екстремни HD камери Garmin Virb и Garmin Virb Elite. Творенията на един от световните лидери в производството на GPS и навигации е не по-малко готино от тези на конкуренцията и определено ще отговори на вашите екстремни нуджи.

Garmin VIRB

VIRB е HD 1080p action камера, с безкомпромисна здравина, HD видео запис и лесна за използване. Камерата е оборудвана с 1.4” Chroma цветен дисплей, който остава включен, когато уреда работи, но използва минум енергия. Дисплеят ще Ви помогне да направите настройки или да възпроизвеждате видео без да се налага да демонтирате камерата. За да стартирате запис, просто плъзнете големия бутон за включване. Можете да записвате видео с резолюция 1080p за повече от 3 часа с акумулаторната lithium-ion батерия. Видео функциите като дигитална стабилизация на изображенито (Digital Image Stabilization) и корекция на дисторзията (Lens Distortion Correction) ще осигурят перфектна картина преди да сте започнали да редактирате.

garmin_virb_hd_offroadbg (5)VIRB записва HD 1080p видео, с което ще преживеете отново всяка минута от вашето приключение във висок контраст и недеформирани детайли. Като допълнение към 1080p@30fps, вие можете да настроите скоростта до 120fps за кристални изображение при възпроизвеждане с ниска скорост. Всичко това се вижда през нашия WideVü обектив и е обработено с 16 megapixel CMOS сензор за видео с най-високо качество още преди да започнете да го редактирате. Разполагате с различни HD видео настройки: 1080p@30fps, 960p@30/48fps, 720p@30/60fps, 848×480@120fps.

Защо да натискате бутона и да се надявате на добро видео, когато можете предварително да направите настройки, преглед и възпроизвеждане на вградения пълноцветен Chroma дисплей? Дисплеят на VIRB е Вашият прозорец към менюто с настройки. Проверете настройките преди да скочите, изберете видео с ниска скорост или превключете между видео запис и снимка. Всичко е на дисплея, който винаги е включен (но използва минимум енергия).

garmin_virb_hd_offroadbg (3)Garmin VIRB разполага с 2000 mAh lithium-ion батерия, която осигурява запис на видео за 3 часа на резолюция 1080p. Това означава, че вероятно ще се изморите по-бързо, отколкото батерията ще изразходва енергията си. Заредете батерията лесно като свържете камерата с компютър или зарядното устройство. Увеличете времето на запис като вземете допълнителна батерия (продава се отделно) за Вашето приключение.

Garmin VIRB е конструирана за лесно използване и разполага с голям плъзгащ се бутон, монтиран отстрани на камерата. Плъзгането на бутона става лесно и Вие винаги ще знаете, че камерата е в режим на запис, дори да сте с ръкавици.

VIRB използва ANT+™ безжична връзка, за да използвате камерата със съвместими Garmin продукти като fenix, Oregon и Edge като дистанционно управление. Предлагаме като аксесоар (заплаща се отделно) дистанционно устройство със същата ANT+ връзка, затова няма да е необходимо да изпускате кормилото от ръцете си или да сваляте камерата от монтажното устройство за да стартирате и спирате записа.

garmin_virb_hd_offroadbg (4)С дигиталната стабилизация на изображението, Garmin VIRB добавя малко стабилност към екстремните приключения. Заедно с това, корекцията на дисторзията (LDC) прави заснетото видео много качествено още преди за сте започнали обработка.

VIRB е мощен дигитален фотоапарат. С 16 Mpx снимки, LDC прави снимките ясни и чисти, без дисторзия. Снимайте на резолюция 16, 12 или 8 Mpx (с бутона на камерата или с дистанционното), изберете режим на серийни снимки Photo Burst (6/s) или самоснимачка (0.5, 1, 2, 5, 10, 30, 60 секунди). Всичко това е обработено с 16 Mpx CMOS процесор за изображения с високо качество.

Не прекъсвайте видеото за да направите снимки. Garmin VIRB Ви позволява да правите снимки докато записвате видео само с едно натискане на бутона на камерата, дистанционното или съвместимия Garmin продукт.
Цена Garmin Virb – 579 лв. + подарък 16GB micro SD висок клас (купи от Offroadshop.BG)

GARMIN VIRB ELITE
garmin_virb_elite_actionVIRB Elite в допълнение на функциите в базовия модел, предлага Wi-Fi връзка и специални GPS функции.

VIRB Elite е оборудван с Wi-Fi комуникация за връзка със смартфон и компютър. Wi-Fi Ви позволява да видите изображението предварително, да управлявате възпроизвеждането и да настройвате камерата. Можете да записвате и да спирате записа, да правите снимки дори когато камерата заснема видео.

VIRB Elite има GPS с висока чувствителност за запис на данни и GPS базирани фукции. Например в профила за ски, камерата записва Вашето спускане и не прави запис когато пиете кафе или чакате на лифта.

VIRB Elite разполага с ANT+™ безжична комуникация за връзка с Garmin сензори. Когато свържете камерата със сензор за температура tempe, скорост/каданс или пулсомер, можете да видите данните от тези сензори върху видеото. Например ще видите как се повишава пулса при последното Ви спускане или парашутен скок. Garmin VIRB Elitе има вграден акселерометър и алтиметър, данните от които могат да бъдат “отпечатани“ върху видеото.
Цена Garmin Virb Elite – 777 лв. + подарък 16GB micro SD висок клас (купи от Offroadshop.BG)

Голямото разнообразие от монтажни устройства Ви позволява да монтирате VIRB или VIRB Elite почти навсякъде – oт огънати и плоски повърхности до кормилото на велосипеда и каската. Включените във комплекта на VIRB монтажни устройства разполагат със заключващ механизъм, който се захваща добре за повърхността. Това осигурява по-здраво и издръжлив, устойчиво на вибрации. Можем да предложим адаптер, с който да монтирате VIRB и на други монтажни устройства. Разгледайте и гамата ни аксесоари!

Тези и други Garmin продукти може да закупите от новия ни шоурум на адрес: София, жк. Илинден, бл. 127 Б (бул. тодор Александров, до кино Арена – Запад). За информация и поръчки тел. 02 962 7142. Безплатна доставка с Тип Топ Куриер!

Comments are closed.