АВТО 4x4 / премиери

Ето го новият Nissan Terrano 2013

Nissan_Terrano_2013_1 Днес официално бе представен Nissan Terrano 2013, който представлява ребрандирана версия на Renault / Dacia Duster. За съжаление на автомобилните маниаци у нас, които хранят позитивни чувства към някогашния модел с това име, новият Terrano за момента се предвижда само за индийския и някои други пазари в далечните краища на света.

Nissan_Terrano_2013_2Както вече споменахме, Nissan Terrano си е жив Dacia Duster с ребрандирана предна решетка с емблемата на японския автомобилен производител. Все пак има някои минимални разлики в силуета и в задните светлини и смело можем да твърдим, че индийският аналог на румънския всъдеход изглежда още по-свежо от донора си. В този ред на мисли, вярваме, че някои от чертите в представения днес SUV ще видим и при фейслифта на Duster след месец във Франкфурт.

Nissan_Terrano_2013_3Nissan Terrano дебютира с доста красиви лети джанти и модифицирани рейки на покрива. В интериора откриваме нов волан, нови отвори за вентилацията и други дреболии, които го отличават от Duster. За сметка на това, двигателната гама е идентична и под капака можем да открием аналогичните 16,-литров бензинов и 1,5-литров дизелов двигател. Задвижването е предно или 4×4 като опция.

Comments are closed.