АВТО 4x4 / ГАЛЕРИИ / премиери

Ето го серийния пикап Renault Duster Oroch

renault_duster_oroch_debut (1)Серийният Renault Duster Oroch бе представен официално, заедно със спортния хечбек Sandero R.S. 2.0 за автомобилния салон в Буенос Айрес, Аржентина. Пикапът, базиран на всъдехода Dacia Duster, продаващ се в Латинска Америка с емблемата на Renault, следва насоките на едноименния концептуален модел, показан миналата есен.

Renault Duster Oroch е пикап с двойна кабина, като производителят обещава функционалност, прилични характеристики, комфорт и простор. Моделът е с 5 места, рейки на покрива, масивни колесни арки, под които виждаме 16-инчови колела и не особено голям товарен отсек. дължината на легена е 1,35 м, а товароносимостта на автомобила е 650 кг. В задната част виждаме по-различни от на конвенционалния всъдеход светлини.

Интериорът на Renault Duster Oroch също е идентичен с този на SUV варианта, като при по-високите нива на оборудване ще се предлагат кожен салон и информационно-развлекателната система Media Nav Evolution със 7-инчов тъчскрийн дисплей. За задвижването на пикапа ще се грижат 1,6 и 2-литров бензинови двигатели с мощност съответно 115 и 148 к.с. Стандартно, задвижването е на предния мост, а като опция ще се предлага 4х4.

Все още няма официална информация дали ще се предлага и европейска версия на Renault Duster Oroch под бранда на Dacia.

Comments are closed.