Volkswagen Touareg Facelift 2015 Spy PhotosВторото поколение Volkswagen Touareg е на пазара повече от три години, затова не е изненада, че в момента се работи върху фейслифт на всъдехода. Очаква се обновената версия на немския оф-роудър да се появи на пазара през есента на 2014 година, като моделна гама 2015.

Наскоро, автомобилни папараци хванаха силно замаскирания SUV по време на тестове. Въпреки сериозния камуфлаж, може да се види, че Volkswagen Touareg 2015 е с модифицирани брони, ревизирана решетка и променени светлини. Въпреки че не разполагаме с кадри от интериора на всъдехода, според информация там ще можем да открием обновена информационно-развлекателна система и няколко нови технологии за асистиране на водача.

Под капака на Volkswagen Touareg 2015 също се очакват някои промени. Така например, базовият трилитров V6 турбодизел може да бъде заменен с 4-цилиндров агрегат за да се подоби горивната ефективност. Все пак, гореспоменатият V6 ще остане като по-върхова версия, а неговата мощност ще е около 260 к.с.