Fiskars / МАГАЗИН

Финландските инструменти Fiskars от списание OFF-road.BG

С удоволствие ви съобщаваме, че OFF-road.BG вече е оторизиран дилър на Fiskars. Fiskars е водеща марка, която предлага ръчни инструменти, които са функционални, дълготрайни, с издържан дизайн и удобни за работа. Продуктите на Fiskars отговарят на първоначалния замисъл, като помагат работата да се свърши добре, без много усилия и по най-прекия път.

Fiskars е водещ глобален доставчик на потребителски стоки за дома, градината и свободното време. Корпорацията е собственик на сериозно портфолио от уважавани световни марки включващи Fiskars, Iittala, Gerber и Buster.

Основана през 1649, Fiskars е най-старата компания във Финландия. Корените на компанията са в селцето Fiskars, което днес е идиличен център на изкуството и дизайна. Там модерната естетика съжителства със старите занаятчийски традиции.

Fiskars пуска за пръв път на световния пазар ножици изработени от листова ламарина с пластмасови дръжки през 1967. От тогава, тези ножици с типичните за тях оранжеви дръжки са се продали в над 1 милиард бройки по целия свят. Техния статус на икона е рефлектирал в популяризирането на оранжевия цвят на Fiskars и превръщането му в символ на ножиците по целия свят. Fiskars е марката №1 за ножици в световен мащаб.

В редакцията на OFF-road.BG ще откриете богат набор от инструменти Fiskars – брадви, лопати, ножици,точила, градински инструменти и ножове. Каквото нямаме налично, можем да доставим в рамките на няколко дни (стига да е налично в България), включително домакинската серия.

Лопати Fiskars от списание OFF-road.BG

Комплекти домакински ножове Fiskars

Брадви Fiskars от OFF-road.BG

Универсален непотъващ нож Fiskars K40

Универсален нож Fiskars само за 9,90 лв.

Заповядайте на адрес: София, бул. Ботевградско шосе 264, сграда „Юнг 3“, партер; тел. 02 962 7142

Каталог градински инструменти Fiskars 2013 (на английски)

Ценова листа Fiskars за 2013 година (в лева, описания на английски)

Обновяване на информацията на български предстои. Следете сайта ни за продуктово обновяване и специални оферти!

Comments are closed.