АВТО 4x4 / концепции

Ford Brazil представя оф-роуд концепцията Troller T4

troller_t4_offroad1След като през лятото представи новото поколение на оф-роудъра Troller T4, бразилското подразделение на Ford Motor Company ще покаже нова концептуална версия на всъдехода, за започващия в края на месеца автомобилен салон в Сао Пауло.

Концептуалният Troller T4 е с „пълно бойно оф-роуд снаряжание“, включващо шнорхел, лебедка Warn Zeon, метален сандък за багаж, нови стоманени оф-роуд брони и специални джанти, обути с гуми BFGoodrich Mud-Terrain T/A. Екстериорът, както и интериорът на машината са решени в двутонална комбинация от кафяво и бежово.

За задвижването на Troller T4 се грижи 3,2-литров 5-цилиндров турбодизелов двигател, с мощност от 197 конски сили, използван и в други SUV-модели на Ford. Агрегатът работи с 6-степенна механична скоростна кутия с понижаващи предавки.

Както вече сме споменавали, Troller е бразилски автомобилен производител, създаден през 1995 година. През 2005 Ford купува компанията, като запазва името на всъдехода Troller T4, който е изключително популярен в Южна Америка.

Comments are closed.