АВТО 4x4 / концепции

Ford EcoSport Storm, вдъхновен от F-150 Raptor

ford_ecosport_stormНа автомобилния салон в Сао Пауло, Бразилия, бяха представени няколко концепции на базата на компактния SUV Ford EcoSport. Всичките са доста сериозно направени версии на компактния всъдеход, чиято българска премиера се очаква скоро.

Ford EcoSport Storm е доста вдъхновен от спортния пикап F-150 Raptor, като мъникът е получил решетка, идентична като вид с тази на големия трък. В допълнение, компактната машина е със стилен син цвят, пластмасови защити на купето и 15-инчови лети джанти с оф-роуд гуми BFGoodrich Mud-Terrain.

ford_ecosport_beautyДругите два концепта, кръстени „красавицата и звярът“ (beauty и beast) също предлагат интересни виждания по въпроса за това, как може да бъде преобразен компактният високопроходим модел на „сния овал“.

Ford EcoSport Beauty е „булеварден джип“ с медна окраска, големи джанти с нископрофилни гуми, черен покрив, LED-фарове за мъгла, модерна GPS система, индивидуални седалки и систенм за забавления за пасажерите.

 

ford_ecosport_beastПоследният концептуален мъник е Ford EcoSport Beast, точно наобратно на Beauty, насочен към любителите на Outdoor забавленията. Всъдеходът е с ревизирани защити, нови LED светлини и 18-инчови джанти с all-terrain гуми. В допълнение, задните седалки са заменени от стойка за велосипеди.

Comments are closed.