flash игри / Интересно / събития

Ford F-150 Halo Sandcat рекламира видеоигра

Ford_F-150_Halo_Sandcat_1Уникален Ford F-150 Halo Sandcat ще бъде представен на изложението Electronic Entertainment Expo (E3) в САЩ. С машината ще се промотира новата видеоигра Halo 5: Guardians.

За създаването на Ford F-150 Halo Sandcat, от „синия овал“ са обединили сили с Xbox, 343 Industries и Galpin Auto Sports. Возилото, вдъхновено от машината United Nations Space Command vehicle от играта, е базирано на 2015 Ford F-150 Lariat SuperCrew 4×4 с 3,5-литров EcoBoost двигател и FX4 оф-роуд пакет. Пикапът е получил уникален дизайн в стила на играта и допълнителен оф-роуд кит Baja XTR със заден мост Currie, пружини Deaver, амортисьори FOX Racing, допълнителни уширители на калниците, стъпенки и др.

Ford_F-150_Halo_Sandcat_3Специалният Ford F-150 Halo Sandcat има също нови брони, промени по товарния леген и 17-иночви джанти с оф-роуд гуми. В интериора, разбира се, присъства конзола Xbox One, с дисплеи, монтирани на облегалките на предните седалки.

Ford F-150 Halo Sandcat освен на Е3, ще бъде показван на още няколко големи публични събития, за да рекламира Halo 5: Guardians. Самата видеоигра ще е на пазара от 27 октомври.

Comments are closed.