АВТО 4x4 / премиери

Ford представи новия Troller T4 в Бразилия (видео)

troller_t4_production1Ford Motor Company представи новия оф-роудър Troller T4, предназначен за пазара в Бразилия и други държави от Латинска Америка. Американският гигант закупи бразилския производител на високопроходими машини преди няколко години и обеща да го развива, следвайки основните му ценности.

Представен преди време чрез концепцията Troller R-X, серийният модел има класически ръбест оф-роуд дизайн, преплетен с модерни елементи и детайли. Крайният резултат се е получил доста интересно – Troller T4 е с масивна предна броня, масивни колесни арки и 17-инчови алуминиеви джанти с all terrain гуми. Макар кръглите фарове да напомнят за всъдеходите от миналия век, към тях са добавени съвременни LED дневни светлини.

troller_t4_production2Все още няма снимки и детайли за интериора на новия Troller T4, но от Ford заявяват, че моделът ще разполага с висококачествено оборудване и класни материали, но пък кабината ще може да се почиства лесно след оф-роуд приключения.

За задвижването на Troller T4 ще се грижи 3,2-литров дизелов двигател, свързан с 6-степенна скоростна кутия с понижаващи предавки. Допълнителни детайли ще бъдат обявени скоро, както и цената на модела и момента на излизане на пазара в Южна Америка.

Comments are closed.