АВТО 4x4 / ГАЛЕРИИ / тунинг

Geiger-ов брояч: Jeep Wrangler Sport 3.6L Supercharged

geigercars_Jeep_Wrangler_Sport_SuperchargedНемското тунинг атилие GeigerCars посегна на Jeep Wrangler, монтирайки суперчарджър, по-високо окачване, по-големи гуми и други глезотии. Механичният компресор добавя в общите характеристики на двигателя 80 к.с. и 70 Nm, като по този начин максималните стойности стават 356 к.с. и 417 Nm.

Конверсията включва нова филтърна кутия, интеркулер с турбопътища и промяна на картите в ECU-то. Компресорът не нагнетява въздуха с прекалено високо налягане, което означава, че двигателят не се нуждае от по-здрави карантии. Изгорелите газове излизат от мотора през стоманена спортна генерация, която намалява обратното налягане и звучи страховито.

За по-доброто оф-роуд представяне на Jeep Wrangler Sport 3.6L Supercharged се грижи комплект окачване, повишаващо клирънса с 5 см. Независимо, че центърът на тежестта е повдигнат, Bilstein амортисьорите подобряват поведението на Wrangler Sport не само на пътя, но и извън него. През това време механическото сцепление и добрият външен вид се допълват от 18-инчови лети джанти Jeep и 305/70 Mickey Thompson гуми.

Ако видите Jeep Wrangler, минал през GiegerCars.de, то ще го разпознаете. Предната броня и метална подкартерна защита са видими от далеч. Целта им е да пазят предницата и двигателя. Задната броня е оборудвана със специална стойка за голямата резервна гума и воден резервоар. Всъдеходът разполага с ролбар, предпазващ от преобръщане, намиращ се на А-колонките. На него има пет мощни LED фара. Jeep Wrangler Sport е боядисан в светло оранжево, а предният капак и таванът са облепени с черно фолио. В допълнение на гореописаните доработки на ателието GeigerCars.de, автомобилът разполага със заводска автоматична трансмисия, хардтоп, кожен салон, хай-енд аудиосистема и калиброван в километри скоростомер.

Цената на готовото возило е 64200 евро, но всички части от него могат да се поръчат отделно от пакета.

Comments are closed.