АВТО 4x4 / оф-роуд оборудване

Пълна гама оф-роуд оборудване за Great Wall Steed 5 от Gladiator

Юнит Тотал Реал, позната на офроудърите с търговската си марка Gladiator Offroad-Technik представи гама оф-роуд оборудване за пикапа Great Wall Steed 5.

Китайската машина, която вече се произвежда и в България, може да бъде превърната в истински офроуд звяр или автомобил за работа в тежки условия, благодарение на предлаганите от Gladiator допълнителни подобрения.

За Great Wall Steed 5, специалистите от Пловдив предлагат пълна гама защити – подкартерна, за скоростна кутия и раздатка и за резервоара. Оф-роуд характеристиките на пикапа могат да бъдат подобрени чрез монтаж на подсилено офроуд окачване, офроуд гуми и главини за свободен ход.

Също така, може да оборудвате вашия Steed с твърд таван (хардтоп), капак за товарното отделение и кутия за багаж на изключително добри цени.

Всички продукти, предлагани от Gladiator са висококачествени от световните лидери в бранша и сертифицирани съгласно всички наредби  и изисквания. Подробности за предлаганите аксесоари за Great Wall Steed 5 ще откриете ТУК.

Повече информация за офроуд аксесоарите предлагани от Gladiator може да откриете на адрес www.offroad24.bg, тел. 0887 509 552, 0888 524 330.

Comments are closed.