рали Breslau / Рали Новини

Great Wall е официален партньор на Balkan Breslau Rallye 2013

great_wall_balkan_breslau_rallyeБългарският автомобилен производител Литекс Моторс предоставя няколко високопроходими автомобила Great Wall за Balkan Breslau Rallye 2013. Компанията е официален превозвач на българското издание на най-старото и успешно оф-роуд рали в Европа. Рали Бреслау е сравнимо с най-тежкото състезание в света – Дакар, където Great Wall започна да изгражда силни традиции.

Осем надеждни и високопроходими автомобила с марка Great Wall бяха предоставени за екстремната надпревара. Официалните лица и организаторите на утвърдилото се на международната офроуд сцена ще могат да достигнат до най-предизвикателните и атрактивни точки по маршрута, благодарение на безкомпромисния Great Wall Hover H5 и на най-успешния пикап в България– Steed 5.

Предоставянето на родните автомобили се извърши в представителствата на Great Wall в София на бул. Ботевградско шосе, както и в дилърството на марката в Пловдив на бул. Карловско шосе. В София ключовете на организаторите връчи бранд мениджърът на Литекс Моторс – г-н Николай Ликьов, а в Пловдив – управителят на представителството г-н Стефко Василев.

От 14-и до 21-и септември България ще бъде домакин на Balkan Breslau Rallye 2013. За трета поредна година състезанието – синоним на предизвикателство и екстремност, ще се проведе в нашата страна. На старта на ралито в нашата страна се очакват над 70 екипажа от цяла Европа, включително и от България. За първи път български автомобилен производител, в лицето на Литекс Моторс, е официален партньор на атрактивната надпревара, като предоставя специално разработените за тежките офроуд условия високопроходими Great Wall Hover H5 и Steed 5.

Най-голямата и популярна офроуд надпревара в Европа – рали Бреслау, събира ежегодно над 250 различни превозни средства – мотоциклети, автомобили, камиони и ATV. Ралито се провежда на две локации – Бреслау Полша (Breslau Poland) и Балканско рали Бреслау (Balkan Breslau). Тази година легендарното състезание празнува своя 20-и юбилей.

Comments are closed.