АВТО 4x4 / премиери

Haval H7 – премиум кросоувър за Китай

haval_h7_great_wall_hoverСлед като вчера ви представихме H8, днес ви показваме новия Haval H7, представен от Great Wall Motors на автомобилния салон в Шанхай. Както споменахме, новият H7 няма нищо общо с едноименната концепция, представена миналата есен, която прерасна в сериен H8.

Както и да е, ако тези обяснения са ви дошли в повече, минаваме направо – новият Haval H7, представен през уикенда, ще бъде премиум кросоувър, позициониран между H8 и Haval H6, който пък под името Hover H6 ще се появи това лято и на българския пазар.

Както може да видите и от снимката, дизайнът на Haval H7 има доста общо с този на останалите модели на марката, но чрез акценти като ярка боя металик в два цвята, лети джанти и „барнат” интериор показва, че ще е по-шик и по-луксозен от събратята си.

Шоумоделът, представен от GWM на салона в Шанхай е с хибридно задвижване, за което от компанията не дават подробна информация. Що се отнася до серийния вариант на Haval H7, той най-вероятно ще се задвижва от 1,8 и 2-литрови бензинови двигатели.

Comments are closed.