spyshot / АВТО 4x4

Хванаха Dacia Duster Double Cab пикап

Dacia_Duster_Double_Cab_pickupПрототип на Dacia Duster Double Cab пикап бе хванат от папараци по време на тестове в Румъния. Явно румънската марка под контрола на Renault сериозно се е заела да работи в посока „товарни коне“, след като миналата година бе засечен двуврат пикап на базата на бюджетния всъдеход, а сега има и нов, по-голям вариант.

Всъщност, двувратката бе пусната експериментално в ограничен тираж за един от големите нефтени оператори в северната ни съседка. Ще ви припомним, че Renault показа официално прототип на четириврат Duster пикап – концепцията Oroch, на автосалона в Сао Пауло, Бразилия, миналата есен.

Към момента няма официална информация за това дали ще има сериен Dacia Duster Double Cab или single Cab пикап. А ако има, неизвестно е дали ще се произвеждат в завода на марката или в сътрудничество с фирма за доработка на автомобили.

Надяваме се Dacia да планира разшияване на портфолиото Duster с версии като тези. Иначе, заснетият Dacia Duster Double Cab е с черни пластмасови екстериорни детайли и големи алуминиеви джанти. Ъгълът, от който е заснета снимката, не е най-добрият, но изглежда, че прототипът е със снижено окачване и разполага с изцяло черни странични и задни стъкла.

Най-вероятно ще видим Dacia Duster Double Cab и/или Single Cab пикапите през септември тази година на автоизложението във Франкфурт.

Comments are closed.