АВТО 4x4 / тунинг

И Hamann посегна на Evoque, но му остави покрива (галерия)

След като Startech показа разработката си на тема Range Rover Evoque без покрив, сега и от Hamann посегнаха на малкия британски SUV. За разлика от колегите си, немските тунинг майстори решиха да оставят покрива на всъдехода, а поработиха върху различни детайли по външния вид, интериора и техниката на всъдехода.

Hamann отстъпиха встрани от традиционните си проекти, основно базирани върху BMW и Mercedes, за да блеснат на автомобилния салон в Женева с пълен пакет доработки на явно благодатния за тунинговане Range Rover Evoque. От Hamann обещават “пълна програма” за новия луксозен офроудър, като освен напомпания външен вид ще очакваме и повишени динамични характеристики на двигателите. И по-конкретно – на дизеловия мотор ще бъдат добавени 31 “кончета” и 65 Нм, докато за двулитровия бензинов агрегат са предвидени още 38 к.с.

Връщайкисе обратно на доработките по външния вид на Hamann Evoque, виждаме нови брони, нови разширения на колесните арки и нова изпускателна система с централно разположени ауспуси. Интериорът е море от червена кожа, като дори стелките не са пощадени.

Comments are closed.