МАГАЗИН

Идва новата екстремна екшън HD камера Garmin VIRB

garmin_virb_hd_offroadbgНовата екстремна HD камера Garmin VIRB ще връхлети пазара на устройства за забавления, доминиран от продукти като GoPro. Творението на един от световните лидери в производството на GPS и навигации обещава да е не по-малко готино от тези на конкуренцията.

Garmin VIRB идва в две модификации – базова и Virb Elite, като и двете модификации предлагат full HD 1080p видео запис. Екшън камерата е компактна и здрава, IPX-7 водоустоуйчива и с пълен монтажен комплект.

garmin_virb_hd_offroadbg (5)Един от плюсовете на Garmin VIRB е 1,4-инчовият (3,5 см) цветен екран, чрез който лесно може да настроите камерата и да прегледате какво сте снимали. Дисплеят черпи минимално количество енергия и с един заряд на батерията ще може да снимате до 3 часа с full HD качество.

Фокусна корекция и стабилизация на изображението се грижат за заснемане на най-добри кадри. Фотоснимки могат да бъдат правени докато камерата записва видеоклип. Камерата съхранява информацията на microSD карта с максимален размер 64GB (повече от 7 часа на 1080p резолюция).

garmin_virb_hd_offroadbg (4)Garmin VIRB Elite пък е с повече екстри – чувствителен GPS, акселерометър, алтиметър и WiFi връзка за комуникация със смартфон. В допълнение Elite може да записва трак, скорост, денивелация и сърдечен ритъм (с допълнителен сензор), както и много други параметри, които впоследствие лесно могат да бъдат видени или използвани в клип.

Elite версията разполага с различни полезни функции, като например ако сте отишли на ски, камерата ще записва спусканията, но когато усети, че сте се качили на влека, ще се самоизключи, за да спести енергия. Веднага когато започнете пак да се спускате, ще започне да записва отново, за да не изпусне интересни моменти от карането ви.

garmin_virb_hd_offroadbg (3)Софтуер за мобилен телефон и настолен компютър осигурява бърза връзка и преглеждане на видеата и снимките, както и бързо споделяне в социалните мрежи.

Новата екшън камера Garmin VIRB скоро ще се появи и в България. Списание OFF-road.BG е оторизиран дилър за продуктите на Garmin и също ще предлага хитрата джаджа.

Comments are closed.