АВТО 4x4 / тунинг

Iglhaut с оф-роуд програма за новите Vito и V-Class

Iglhaut_allrad_Vito_V-Class_1Немската компания Iglhaut Allrad от години превръща вановете и бусовете на Mercedes във високопроходими всъдеходи, с всички атрибути на офроуд машини, подходящи и за най-тежките терени.

Наскоро, от Iglhaut обявиха, че вече е в ход и програмата им за офроуд доработки на новото поколение Mercedes Vito и изцяло новия V-Class. Описвани от фирмата като „машини за екстремен терен“, вановете на Daimler ще бъдат оборудвани със система за задвижване на четирите колела с бавни и бързи предавки. В допълнение, доработените от Iglhaut машини ще разполагат с по три блокируеми диференциала, повдигнато окачване и защити на всички уязвими възли под купето. Сред другите интересни неща, влизащи в тунинг програмата ще бъдат ролбари, шнорхел, багажник на покрива и гуми за оф-роуд.

Iglhaut_allrad_Vito_V-Class_2Благодарение на модификациите на Iglhaut, Vito и V-Class ще имат 2800 мм клирънс, дълбочина на газене от 600 мм и способност за преодоляване на 80-процентови наклони. Ъгълът на заход на чудовищата ще е 30 градуса, а този на спускане – 40.

Готови екземпляри, преработени по новата програма на Iglhaut Allrad ще има по-късно таи година, а цени все още не са обявени.

Comments are closed.