АВТО 4x4

Изнервен шофьор преби наш колега – докога ще се идиотства по пътищата?

Колегата ни от “Дневник“ и „Капитал Daily“ Георги Пауновски е бил пребит от изнервен шофьор на магистрала „Тракия“.
Инцидентът е станал към 14 часа вчера следобед, когато журналистът се прибирал в София със семейството си.

Малко преди разклона за Равно поле на магистрала „Тракия“, Пауновски е изпреварвал в крайна лява лента с около 130 км/ч Alfa 147, шофирана от жена. В един момент сякаш от нищото изскочила Honda CR-V, движеща се поне със 180 км/ч, която яростно присветвала с фарове. Колегата ни инстинктивно подал мигач с намерението да се прибере вдясно, но преценил, че ще влезе твърде близо до изпреварвания автомобил и в крайна сметка ускорил още малко и се прибрал в средната лента. После намалил рязко, за да остави бързака, мъж на средна възраст, да мине, но засегнатият го принудил да спре в аварийната лента. Когато Пауновски отворил прозореца, оставайки в автомобила си, за да чуе какво иска другият шофьор, получил удари с юмруци и ругатни. Инцидентът е станал, докато в колата кротко спял невръстният син на журналиста, но присъствието му не спряло бруталния агресор.

Опитите на придружителката на нападателя да го озапти не успели. За щастие вратите на колата били заключени, журналистът вдигнал и прозореца, за да се защити. Последвали удара с юмруци по стъклото, ритници във вратата, един шут отнесе и страничното огледало.

Колегата ни прескочил мантинелата и съобщил на полицаите, които били наблизо. Те го успокоили, че подават сигнал и шофьорът ще бъде спрян. Георги Пауновски си е извадил медицинско и е подал жалба в полицията и вероятно ще съди нападателя. Всички ние се надяваме да не му се размине.

Копираме текста от агенция Speed-press.com, подробен разказ на Жоро може да видите в dnevnik.bg Ние нямаме какво да добавим, само ще попитаме: ДОКОГА?!?

>>нашата игра с много награди<<

Comments are closed.