АВТО 4x4 / концепции

Jeep Renegade Hard Steel с ремарке за офроуд и интернет

Jeep_Renegade_Hard SteelJeep Renegade Hard Steel бе една от премиерите на американската марка за високопроходими модели за международното автомобилно изложение в Женева. Концепцията е на базата на най-сериозната модификация Traihawk със специален екстериорен цвят, напомнящ листове стомана, както и допълнително ремарке, с повишен клирънс и гуми BF Goodrich All-Terrain.

Jeep Renegade Hard Steel е с вентилиран капак, матови черни орнаменти, защита за двигателния отсек и решетка Mopar. Освен това е с вдигнато окачване и същите оф-роуд гуми като на ремаркето. Последното, освен че е пригодено за офроуд, предлага WiFi хотспот и огромен тъчскрийн дисплей, чрез който се осъщесвява достъп до онлайн услуги като Deezer, TuneIn Radio, Reuters, Tom Tom LIVE, Facebook и Twitter. Не е нужно да сте особено наблюдателни, за да видите, че задната част на ремаркето копира тази на самия автомобил.

Все още нямаме информация за интериора на Jeep Renegade Hard Steel, но от FCA заявяват, че всъдеходът е с кожени седалки Frau, акценти със стоманения цвят на каросерията и контрастни сиви шевове.

Comments are closed.