АВТО 4x4 / премиери

Jeep Wrangler Black Edition II идва в Женева

Jeep_Wrangler_Black_Edition_IIНа международното автомобилно изложение в Женева ще видим Jeep Wrangler Black Edition II. Модификацията на култовия американски оф-роудър, която ще се появи на европейските пазари през лятото, е базирана на Wrangler Sahara, но е разкрасена с черни решетки, черни гривни около фаровете и 18-инчови черни джанти.

Jeep Wrangler Black Edition II разполага с черно покривало за резервната гума и черна капачка за горивния резервоар. Специалната версия Black II ще се предлага с Dual Top пакет, включващ мек и твърд таван от 3 части. Промените в интериора са минимални, но от Jeep споделят, че Jeep Wrangler Black Edition II ще е оборудван с черни кожени седалки, полирани черни детайли и Uconnect информационно-развлекателна система с GPS навигация.

Jeep_Wrangler_Black_Edition_II_backЧерният джип ще може да бъде поръчан със специален пакет аксесоари, включващи мултифунционални инструменти, пътна чанта, Jeep Owners Club стикер и др. Бъдещите собственици на Jeep Wrangler Black Edition II ще имат на разположение две двигателни опции: 2.8-литров турбодизел, развиващ 200 к.с. и 460 Nm, както и 3.6-литров бензинов V6 с 284 к.с. и 347 Nm. И двата двигателя ще са куплирани с 5-степенна автоматична трансмисия.

Comments are closed.