АВТО 4x4 / тунинг

Kahn Design представя Flying Huntsman 105 Pick Up

kahn_design_Flying_Huntsman_105_PickUpБританската компания Kahn Design ще представи новото си творение Flying Huntsman 105 Pick Up на фестивала Great British Land Rover Show на 26 април. Базиран на пикап версията на Land Rover Defender 90, Flying Huntsman 105 Pick Up е с нова предна броня, вентилирани капак и предни калници. Моделът е също със странични стъпенки, уширени колесни арки и 18-инчови джанти Defend 1945 в матово черно.

Не на последно място, предницата на Flying Huntsman 105 Pick Up е удължена с 15,7 мм до 400 мм, за да даде на пикапа уникален вид. Все още няма снимки на интериора, но от компанията обявиха, че Flying Huntsman 105 Pick Up ще е със спортни седалки GTB, дървен волан и алуминиеви спортни педали, плюс някои нововъведения в арматурното табло.

За задвижването на Flying Huntsman 105 Pick Up се грижи добре познатия 2,2-литров дизелов мотор на Defender, в комбинация с 6-степенна автоматична трансмисия. Без да споменават конкретни технически данни, създателите на триосния Flying Huntsman 6×6, заявиха, че новият им отрок ще е с подобрено окачване и по-големи спирачни дискове. Цената на модифицираният пикап ще започва от около 59 000 британски паунда.

Comments are closed.