GoPro / Outdoor / МАГАЗИН

Камерите GoPro Hero3+ с подарък microSD карта

gopro_hero3+Списание OFF-road.BG и Offroadshop.BG имат удоволствието да ви съобщят, че до 30 юни 2014 година, при закупуване на екстремна камера GoPro Hero3+ Black или Silver или GpPro Hero3 White, ще получите като подарък висок клас 16 GB microSD карта. Освен това, при поръчка от нашия онлайн магазин или офис, получавате и безплатна доставка за цялата страна.

Екстремните камери GoPro Hero3+ са по-компактни и по-леки с цели 20%, а батерията е с 30% по-устойчива. Имат 4х по-бърз вграден Wi-Fi и много други екстри. Вижте повече тук за линията Hero3+, която включва подобрените Black+ Edition и Silver+ Edition!

GoPro HERO3+ е водоустойчивa, безжична, дигитална камера, способна да заснема видео и снимки с професионално качество по време на любимите ви екстремни занимания и други активности на открито. Вграденият в камерата Wi-Fi означава, че тя може да бъде управлявана и от вашия смартфон или таблет с инсталирано приложение на GoPro. Снимките, направени с HERO3+, са 3Х по-добри и сега разбиват с изключително висока резолюция, 30 кадъра в секунда. Напълно подобрена аудио система, която може да улови еднакво добре нежните тонове на музиката и завладяващите спортни възгласи.

Камерите GoPro HERO3+ и Hero3 White се предлагат с богата гама аксесоари за всички нужди. Разгледайте предложенията в нашия онлайн магазин Offroadshop.BG

Може да закупите вашата камера GoPro, както от нашия онлайн магазин, така и от новия ни шоурум на адрес: София, ж.к. Илинден, бл 127 Б (бул. тодор Александров, до кино Арена – Запад). Поръчайте и на тел. 02 9627142

Comments are closed.