Outdoor / кемпери и каравани

Кемперите Laika на Автомобилен салон София 2013

laika-sofiamotorshow2013-webНа започващият в събота Автомобилен салон София 2013, фирма „Димбо” ще представи най-новите модели кемпери Laika, както и аксесоари и оборудване за къмпинг. Компанията е официален представител за България на кемпери Laika, Carado и Entegra,  на оборудване и къмпинг аксесоари Goldshmitt, Andi, Teleco и Тhetford, като предлага и цялата продуктова гама на известните в караванинга Reimo и Movera.

На автосалона в София посетителите ще имат възможност да разгледат моделите Laika ЕCOVIP 6 и Laika X660R LIMITED EDITION. Също така ще бъдат изложени въздушни окачвания и хидравлични стабилизатори от Goldschmitt, автоматична сателитна антена ANdISAT и много други.

Кемперите LAIKA се отличават с италиански моден дизайн на интериора, висококачествени материали и изключителна здравина на изработката с 5 години гаранция, което налага марката на европейския пазар и я поставя на челно място за последните 50 години.

За първи път в България, клиентите ще могат да закупят кемпер при безлихвен лизинг с 15% първоначална вноска и срок на изплащане до 3 години или с преференциална лихва от 3,99% и срок до 7 години. За всеки закупен кемпер по време на изложението, „Димбо” подарява електрически скутер с 1000-ватов двигател.

„Димбо” успешно развива и услугата кемпери под наем, като автопарка разполага и с нови кемпери, модели 2013 година. Всеки, който все още не се е убедил в преимуществата на този тип къщи на колела, може да наеме такъв от фирмата на www.dimborent.com, като при покупка на машина, се възстановява сумата за наем.

Comments are closed.