ГАЛЕРИИ / Интересно / радост за окото

Китайски комунизъм, секси модел и… Jeep Wrangler

jeep_wrangler_chinese_communist_star_sexy_model (1)Този интересен Jeep Wrangler с комунистическата петолъчка, в комбинация със секси модел изглежда много странно, но и много добре. Кой казва, че не можем да изживеем „Американската мечта“ в Китай? Да, Народната република е била консервативна, но икономическият бум там кара правителството да замълчи относно много „капиталистически“ ценности. Виждали сме всякакви суперкари в Шанхай и Пекин. Всъщност както Lamborghini, така и Ferrari имат специални модели, произведени за китайци: с дракони и златисти елементи.

Но Jeep Wrangler е друга история. Все пак, моделът на практика е символът за американска свобода на четири колела. Той е като Harley Davidson на 4 колела или уикенд лов с приятели. Няма хибридни модели, няма скъпи бои, няма състезателни части. И да го видим в Китай с партийната петолъчка на джантите си е луда работа… Все пак, Jeep Willys има дълга кариера в армията на САЩ, дори и в борбата с комунизма във Виетнам, Корея и около Берлинската стена.

Е, може някой щатски фен клуб на Jeep Wrangler да скочи срещу идеята китайци да слагат комунистическа петолъчка на американски автомобил, но пък фотосесията е адски секси. Странните снимки са правени за местното китайско ловно списание Hunter Vision. Моделът се казва Ейми Зах Кси и е от Пекин. При положение, че на започналото международно автомобилно изложение в Шанхай няма да има мацки по щандовете, това си е все пак някаква утеха за вечно жадните мъжки очи… А и този „наточен“ Jeep Wrangler от сесията е не по-малко секси от дамата, нали?

Comments are closed.