MOTO & ATV / Мотокрос Новини

KTM Freeride E-SM на пазара този месец

2015_KTM_Freeride_E-SM_3Новият електрически супермото модел KTM Freeride E-SM бе представен в Барселона пред европейските медии. „Електричката“ ще бъде по шоурумовете на австрийския производител до края на този месец, така че най-запалените и отдадени фенове на марката няма да чакат много дълго.

KTM Freeride E-SM 2015 е най-новият член на електрическото Freeride-E семейство и предлага много и готини опции от настоящата КТМ-гама. Като за начало не можем да се сетим за по-добър мотоциклет за всякаква употреба от малък до среден по големина супермото. Лек, пъргав с комфортно окачване и еднаква лекота на каране както на равни, така и на неравни пътища.

2015_KTM_Freeride_E-SM_2Фактът, че KTM Freeride E-SM може да бъде управляван с категория А1 означава, че много млади водачи ще имат възможността безпроблемно да се наслаждават на машината.

Общата маса на KTM Freeride E-SM е смъкната до 110 кг и това го прави интересен модел. Електромоторът му с водно охлаждане може да развие пик от 21.4 к.с. (макар да е описван като 15 к.с.), а въртящият момент от 42 Nm и спортните 17-инчови гуми карат машината да ускорява еднакво добре като бензиновите си събратя.

За цени все още не се казва нищо, но и никой не очаква нещо евтино. Според слуховете цената на базов вариант ще е около 13.000 евро.

Вижте новия KTM Freeride E-SM в екшън с пилота Джулиен Дюпон:

Comments are closed.