АВТО 4x4 / концепции

Lamborghini Urus Cabrio: бикът става топлес?

lamborghini_urus_cabrio_renderСлед като стана ясно, че ще видим сериен SUV с емблемата на бика, сега започнаха спекулации и за Lamborghini Urus Cabrio. Е, все още няма нищо официално за „топлес” версията на кросоувъра, но вече се появиха и първи предполагаеми изображения (рендери) за нея.

Един от най-известните артисти, правещи рендери за бъдещи автомобили с изключителна точност – Теофилус Чин, показа своето виждане за това, как трябва да изглежда Lamborghini Urus Cabrio.  Творбата му определено се е получила и ако бъдещ сериен модел изглежда приблизително по този начин, вероятно ще намери доста фенове.

Ще ви прпомним, че Lamborghini Urus Cabrio далеч не е първата вариация на темата „топлес SUV”. Свои концепции по тази схема представиха от Land Rover с Evoque Cabrio, а Nissan дори имат сериен модел, предлаган в САЩ – Murano CrossCabriolet. Обнадеждаваща е тенденцията от Lambo да правят открити варианти на всичките си модели, така че не е невъзможно все някога да видим и новия им SUV без покрив.

Comments are closed.