АВТО 4x4 / концепции

Land Rover Discovery Vision дебютира с Virgin Galactic

land_rover_discovery_visionБроени часове преди откриването на автосалона в Ню Йорк бе представен прототипът Land Rover Discovery Vision, който разкрива бъдещето на всъдехода и дава насоки за развитието на компанията като цяло. Серийният модел се очаква да бъде на пазара през 2015 г.

Прототипът Land Rover Discovery Vision визуализира новия по-динамичен дизайнерски език на бранда, като същевременно впечатлява с иновативни функции и сериозни он и офроуд способности за всякакви терени. Концепцията демонстрира и интересни новаторски системи, които са резултат на множество проучвания на технологичния изследователски център на компанията Jaguar Land Rover.

land_rover_discovery_vision (13)Впечатляващ беше начинът, по който беше показан новият прототип Land Rover Discovery Vision. Той се появи в компанията на умален ултрамодерен космически кораб Virgin Galactic на грандиозно събитие на борда на кораба USS Interpid – американска база в Манхатън за проучвания по земя, въздух и вода. Фил Пофам – маркетинг директор на групата Jaguar Land Rover, припомни, че концептът Land Rover Discovery Vision бе официално обявен още по време на автомобилното изложение в Женева по-рано тази година. От британската компания обаче го разкриват едва сега, защото той е от ново измерение спрямо всички останали автомобили, взаимствайки космически технологии от бъдещето. Затова е било редно този прототип да се появи в компанията на друго технологично чудо на нашето съвремие като кораба Virgin Galactic. Пофам припомни още, че тази година се чества 25-годишният юбилей на първото поколение Discovery. С неговия наследник Land Rover разкрива бъдещето на марката и поставя началото на една нова вълнуваща и смела ера в автомобилната индустрия.

продължава на стр. 2

Comments are closed.